A Voll-féle egészségügyi állapotfelmérés


A műszer egy diagnosztikai, illetve terápiás készülék, mellyel a paciensről objektív energetikai térképet lehet készíteni. Alapja a klasszikus kínai akupunktúra, melynek alaptézise: az egészség nem más, mint a szervezet egyensúlya. A diagnosztika során a kéz és a láb meghatározott pontjain mérjük a bőr alatti bioelektromos áramot és az így kapott értékeket hasonlítjuk össze az egészséges emberekre megállapított értékekkel.

A mérés során képet kaphatunk az immunrendszer, az idegrendszer, a hormonrendszer, keringési rendszer, és a belső szerveink, úgymint a szív, máj, epehólyag, vesék, húgyhólyag, lép, hasnyálmirigy, gyomor, vékonybél, vastagbél, kötőszövet, izomszövet, tüdő, bőr, légzőszervek, nyirokrendszer, ízületek energetikai állapotáról. Az előzőeken kívül még az alábbi problémák feltárásában hatékony: allergia, asztma, migrén, reuma, ízületi panaszok, bőrpanaszok, ekcéma, a bélflóra egyensúlyának felborulása. A Voll-diagnosztika segítséget nyújt abban, hogy felfedezzük a betegségeket már nagyon korai stádiumban.

Célzott kezelést követően javulnak a szervezet szabályozó mechanizmusai, a belső szervek funkciói, nő a szervezet vitalitása, a teljesítő képesség. Sportolók esetében az extra igénybevétel miatt különösen fontos a szervezet optimális energiaszintjének megtartása.
Bővebben:

YAMAMOTO REHABILITATIO INTÉZET EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER KOMPLEMENTER ORVOSI TANÁCSADÓ TESTÜLETE MÓDSZERTANI KÖZPONTJA MÓDSZERTANI SZAKVÉLEMÉNY VOLL-MÉRÉSRŐL:

http://www.densterapia.hu/Klinika/Szakvelemeny.pdf


  

Megfelelő létszámú jelentkező esetén a következő vizsgálatok időpontjának csoportos szervezésére a mindenkori aktuális díjak mellett regisztrációt felveszünk:
  • Voll-féle mágneses biorezonanciás egészségügyi állapotfelmérés: a jelenlegi fizikai állapotunk vizsgálata
  • Vega-teszt: kb. 600 féle anyag intoleranciájának kimutatására, amely a candida-fertőzéssel való érintettségre is utal
  • Magnetspace-készülékkel történő aura-diagnosztika: a jövőben várható betegségek kialakulásának előrejelzésére, azok megelőzésére


Érdeklődni a "Kapcsolatok" menüben megadott elérhetőségeken, illetve az Erzsébet Árvainé Facebook-oldalon.

© 2013, készítette: DC-Stúdió