Energiával való kezelés: Narayana - technika


"Az univerzum leghatalmasabb ereje a szeretet. Ennek az érzésnek van az összes többi
közül a legmagasabb rezgésszintje. Ha képes vagy rá, hogy minden gondolatodat
szeretetbe csomagold - hogy mindent és mindenkit szeress -, életed gyökeresen megváltozik."
Rhonda Byrne

  

NARAYANA- szanszkrit szó, Indiából ered.
Jelentése: "Istennek azon formája, mely minden emberi szívben jelen van." Az Isteni szeretet energiája, vagy Kozmikus energiának is nevezik.

Ez az energia jelen van az egész Univerzumban és ráhangolódással összeköttetésbe kerülünk vele, amely során felébreszti a bennünk rejlő Isteni szeretet gyógyító erejét. A kezelés alatt lágy meditációs zene segíti a test ellazulását, az elme lecsendesítését. Közben a vendég kényelmesen ül, hogy nyitottan befogadja, megengedi, hogy átjárja testét ez az intelligens energia és hagyja, hogy eljusson fizikai, érzelmi és gondolati "teste" minden pontjára, ahol erre a legnagyobb szüksége van!

A Narayana - kezelés időtartama előre nincs meghatározva - általában 20-30 percet vesz igénybe, ezalatt megtörténik az Önnek adott pillanatban megfelelő mennyiségű, és minőségű energia átadása, valamint az Ön teste rezgésszámának harmonikus és egészséges helyreállítása. Ekkor a kezelés automatikusan leáll. Olyan érintés nélküli energia áramoltatást tesz lehetővé, amellyel az Univerzumból származó (tiszta, univerzális, Isteni) energia vezeti a kezelő karjait, és a gyógyulni vágyó energia-harmonizálása annak aurájában történik meg. Kezeléskor az energia többletek elvezetődnek, az esetleges energia blokkok feloldódnak és az energiahiányos területek feltöltődnek. A Narayana-energia beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, támogatja az immunrendszer működését, hatékonyan segíti az ellazulást, az önmagunkra való, befelé figyelést.

Alkalmazható: egészség megőrzésre, lelki problémák, érzelmi nehézségek, valamint a stressz feloldására. Ennek a csodálatos energiának a segítségével a spirituális útkeresőkben is lecsendesedik az elme, és lehetőségük van meghallaniuk saját lelkük hangját, miközben megerősödik a belső világok látása, az inspiráció. Tisztítja, feltölti és energetizálja az aurát és a csakrákat. Kiegyensúlyozottabbak és békésebbek leszünk általa, és megerősíti a harmóniát környezetünkkel és önmagunkkal szemben is. Változásokat indítunk be mind fizikai, érzelmi és mentális szinteken. Ezek a változások mindenki számára érzékelhetőek valamilyen formában, melyek a fizikai fájdalmak gyógyulásától egészen a spirituális felébredésig megmutatkozhatnak.

Sok ember életében egy mindig jelenlévő valóság a fizikai fájdalom valahol a testben. Lehet bármilyen fájdalom, emésztési probléma, ízületi gyulladás stb.. Az első nagyon fontos dolog, amit meg kell érteni, hogy ezek a fájdalmak mind a test üzenetei, ami blokkolt energiák következményei. A fizikai test azt üzeni, hogy valami nem stimmel és figyelmet követel az a terület, ahol a fájdalom keletkezik. Az energiával való gyógyítás során feloldjuk ezeket a blokkokat és helyreállítjuk a test egyensúlyát. Viszont ahhoz, hogy ez az egyensúlyi állapot fennmaradjon, a kezelt személynek is fontos együttműködnie, és akár változtatni az életmódján. Tudni kell, hogy a test energetikai megtisztítása és egyensúlyának helyreállítása egy folyamat, amire nem elég egy kezelés. Ez teljesen egyedi.

"Annak megtanulása, hogyan legyünk egészségesek, ugyanolyan fontos, mint bármely más képesség kifejlesztése."

Hippokratész


"Dr. Robert Beck atomfizikus a világ különböző tájain mérte a természetgyógyászok, gyógyítók agyhullámainak frekvenciáját. Megállapította, hogy a gyógyítás pillanatában minden természetgyógyásznál (függetlenül a gyógyítás módszerétől) az agyhullámnak ugyanaz a frekvenciamodellje jellemző. Dr. Beck tesztelte a "hittel gyógyító", karizmatikus keresztény gyógyítókat, a hawaii kahunákat, a wicca, a santeria, a radiesztézia és a radionika módszereit alkalmazó gyógyítókat, de olyan gyógyászokat is, akik az okkultizmus érzékelési módszereit, illetve a parapszichológia jelenségeit alkalmazzák (médiumok). Az eredmények meglepő egyezést mutattak.

Ezek után dr. Beck feltette magának a kérdést: "Miért van ez így? Mi határozza meg ezt a ritmust?” Rájött, hogy a válasz a Föld mágneses mezeje meghatározott frekvenciáinak az ingadozásában rejlik. Az úgynevezett Schumann-hullámokról van szó. A gyógyítások ideje alatt elvégzett további vizsgálatok alapján arra a következtetésre jutott, hogy a gyógyítók agyhullámai a gyógyítás pillanatában szinkronba kerülnek a Schumann-hullámokkal, mind a rezgések, mind pedig a fázisok terén. Ez annyit jelent, hogy az agyhullámok ugyanazon a frekvencián és az ugyanazokban az időpillanatokban lüktetnek, mint a Föld Schumann-hullámai. Mindebből feltételezhető, hogy a gyógyítók tevékenységük során képesek energiát nyerni a Föld mágneses mezejéből. Ez a folyamat a mezők egyesítése."

Lásd a továbbiakat a Gyógyítók és a Schumann-hullámok c. alatt a köv. oldalon:
http://charoninstitute.wordpress.com/2012/06/14/gyogyitok-es-a-schumann-hullamok/

Az aura   Az aura

"Ma már tudjuk, hogy nem feltétlenül kemikáliák által gyógyul meg a test, hanem olyan input-jelek által, mint az energia, a rezgések (frekvenciák), az információk és a fény."

(Prof. Bruce Lipton - Tudat a belső teremtő – A sejtek mágiája c. könyv).
© 2013, készítette: DC-Stúdió